Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Recept ještě nebyl hodnocenTřešně se už začínají červenat na stromech, proto přinášíme inspiraci na třešňovou bublaninu. Tento nadýchaný šťavnatý letní moučník musí milovat každý. A nezapomeňme na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 261 kJ / 62 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,18 g |
–– mononenasycené | 0,08 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,80 g |
– cukry | 12,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Třešně se už začínají červenat na stromech, proto přinášíme inspiraci na třešňovou bublaninu. Tento nadýchaný šťavnatý letní moučník musí milovat každý. A nezapomeňme na…
Přestože třešně i jahody už jsou pryč, sezóna meruněk je v plném proudu. Jelikož netrvá dlouho, je třeba ji patřičně využít. Upečte si koláč se sladkými oranžovými plody…
Pokud si chceme uchovat trochu sladkého letního ovoce i do zimního období, není lepší způsob, než z třešní uvařit sladkou marmeládu. Na té si pak můžeme pochutnávat…
Každý z nás má určitě oblíbený sladký dezert, na který nedá dopustit. U nás to je bublanina plná skvělého ovoce. Tentokrát jsme zvolili jemné piškotové těsto, které se…
Bublanina je rychlý a snadný moučník, který stihnete připravit za pár minut. Připravit ji můžeme z kompotovaného i čerstvého ovoce, záleží jen na vás, které ovoce zrovna…
Sezóna šťavnatých třešní je v plném proudu a před nejedním z nás stojí otázka, jak celou úrodu zužitkovat. Jedním z nejoblíbenějších postupů je kompot. My si navíc…
Recepty na francouzské moučníky přinášejí do naší kuchyně vždy něco nového a chuťově zajímavého. Zkuste tuto netradiční bublaninu, která je na přípravu velmi jednoduchá…
Do muffinového plechu - formy, vložíme papírové košíčky určené k pečení. Jinak se musí prohlubně vymazat tukem a vysypat hrubou moukou.Pokud chceme, můžeme odpeckovat…
Nadýchaná bublanina plná ovoce, která je díky kefíru vláčná a vůbec není suchá. Vaječný likér bublaninu příjemně ochutí. Ovoce můžete přidat jakékoli dle chuti a sezóny.…
Luxusně vypadající koláč plný třešní, pudinkového krému s kakaovou drobenkou na svém povrchu potěší nejeden mlsný jazyk. V receptu jsou použity třešně kompotované, je…
Luxusně vypadající koláč plný třešní, pudinkového krému s kakaovou drobenkou na svém povrchu potěší nejeden mlsný jazyk. V receptu jsou použity třešně kompotované, je…
Cukr krystal a žloutky utřeme, přidáme mouku smíchanou s kypřícím práškem, moučkový cukr, rozpuštěné máslo a vanilkový cukr. Dle potřeby přidáváme mléko.Z bílků ušleháme…
Úchvatný koláč efektní na pohled zároveň vynikající svou chutí. Kombinace třešní a náplně pohladí chuťové pohárky. Nevěříte? Schválně zkuste připravit třeba na nedělní…
Úchvatný koláč efektní na pohled zároveň vynikající svou chutí. Kombinace třešní a náplně pohladí chuťové pohárky. Nevěříte? Schválně zkuste připravit třeba na nedělní…
Koláč je velmi jednoduchý a chutný, od bublanin se liší tím, že se těsto nešlehá do pěny. Drobenka se na povrchu úplně rozpustí a vytvoří výbornou křupavou krustu. Koláč…
Při bohaté úrodě třešní musíme malé červené plody uchránit hlavně před nálety špačků. Zpracovat třešně můžeme mnoha způsoby a jedním z nich je kompot. Jednoduchá…
Máte chuť na ovocnou bublaninu? Upečte tuto bublaninu, která se krásně leskne, je lehká a díky pudinku přidanému do těsta není suchá. Bublaninu připravte s třešněmi,…
Z různých bylin a ovoce si jednoduše můžeme doma vyrobit skvělé sirupy, které jsou dobré nejen na chuť, na limonádu, ale také prospěšné pro naše zdraví a dokáží podpořit…
Tyto šátečky jsou připraveny z listového těsta a vynikající třešňové náplně. V náplni se skvěle doplňují chutě karamelu, třešňové pálenky a třešní a navíc krásně voní po…
Nadýchaná a vanilkovým cukrem provoněná bublanina plná ovoce je neodmyslitelnou součástí pohodového posezení u kávy. Je vynikající s jakýmkoliv ovocem, použijeme to,…
Jednoduchý na nenáročný recept, který zvládne i naprostý začátečník. Bublanina je díky šlehačce jemná a nadýchaná a není příliš sladká. Pokud tedy zvolíte kyselejší…
Nejprve obsypaný strom a pak plný regál ve špajzu. I takhle se dá popsat nejprve úroda třešní a pak jejich zpracování na marmeládu, kterou jistě uvítáte zejména v…
Všetky prísady dobre prešľaháme a cesto vylejeme do vymasteného plechu.Na cesto poukladáme čerešne.Pečieme pri teplote okolo 180°C asi 40 minút. Upečený koláč…
Jednoduchý recept na úžasnou bublaninu vonící ovocem. Jedná se o velmi snadný pracovní postup, který zvládne i naprostý začátečník. Odměnou vám bude pochoutka, která vám…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Libečková polévka opiška: Netradiční krkonošská česnečka voní bylinkami a česnekem a je snadná na přípravu
Dušená mrkev podle receptu redaktorky Hanky: Na moravskou delikatesu je potřeba hodně másla, kuřecí vývar a zakysaná smetana
Britská pomazánka marmite: Chutná po kvasnicích, je plná vitaminu B a potěší i milovníky piva!