Bezlepková bublanina s jahodami
Recept ještě nebyl hodnocenPokud držíte bezlepkovou dietu, nemusíte se vzdávat pečených sladkých dobrot. Na trhu je již dostatek druhů mouky a různých přípravků, které vám mohou vaše stravování…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 3 012 kJ / 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 80,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pokud držíte bezlepkovou dietu, nemusíte se vzdávat pečených sladkých dobrot. Na trhu je již dostatek druhů mouky a různých přípravků, které vám mohou vaše stravování…
Nemusíte péct složité moučníky, abyste si u nedělní kávy pochutnali. Tento americký čokoládový dortík nepotřebuje žádnou polevu ani marmeládu, je výborný sám o sobě a se…
Tradiční italský dezert u nás rychle zdomácněl. Nejčastěji se podává jako dort nebo řezy. Pro snadnější servírování si ho můžete připravit ve sklence, kde vynikne jeho…
Tradiční italský dezert u nás rychle zdomácněl. Nejčastěji se podává jako dort nebo řezy. Pro snadnější servírování si ho můžete připravit ve sklence, kde vynikne jeho…
Pláty listového těsta plněné marmeládou a bohatou vrstvou skvělé pudinkové náplně - to je jednoduchý dezert, který si jistě oblíbíte. Řezy na závěr stačí potřít…
Vejce vyšlehat s cukrem do pěny, přišlehat vodu po lžících a vmíchat mouku s práškem do pečiva. Nalít do vymazaného a vysypaného pekáče či plechu s vyšším krajem. Péct…
Předehřejte si troubu na 150 stupňů. V míse vyšlehejte cukr s máslem po dobu asi 5 minut. Během šlehání se barva změní z máslově žluté na krémovou a hmota nabude. K…
Do misky dáme celé vajíčko, přisypeme cukry a pár kapek vanilkové tresti a vyšleháme (rukou). Poté vlijeme olej, mléko a přisypeme ostatní suroviny. Nakonec dobře…
Bílky a špetku soli vyšleháme do pevného sněhu. Žloutky vyšleháme s cukrem do bělavé pěny, postupně všleháme vodu a olej, vmícháme mouku s práškem do pečiva a nakonec…
Postup je jednoduchy: ohrejeme mleko, aby bylo vlazny, dame spetku cukru a drozdi, nechame vzejit kvasek. Do misy si zatim dame mouku, cukr a vejce a prichute a…
Bílky a špetku soli ušleháme do pevného sněhu. Žloutky ušleháme s cukry do pěny, všleháme mléko a olej a vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Zlehka vmícháme…
Koláč s více vrstvami udělá radost dětem i dospělým. Korpus je s příchuti kávy a kokosu, na něm pikantní marmeláda, poté jemný vanilkový tvarohový krém a úplně nahoře…
Suroviny dáme do nádoby. Zvolíme program pro bezlepkový chléb na 2hod. Při prvním pípání, to je asi po 20 min, přisypeme hrozinky s mandlema. Pečeme do zlatova.
Vejce s cukrem ušleháme do pěny.Přidáme vanilkovou tresť z Madagaskaru.Vmícháme postupně po trochách olej.Vmícháme postupně po trochách kefír.Přidáme mouku smíchanou s…
Ovoce dobře omyjeme, neloupeme, nakrájíme na větší kostky (asi 2x2 cm). Vložíme do pekáče, přidáme koření, cukr, tresť a podlijeme. Pečeme odkryté v troubě při 170°C,…
Predehrejeme si troubu na 180 stupnu Celsia a lehce vymazeme olejem chlebickovou formu (12cm x 22 cm) Do vetsi misy si dame mouku,jedlou sodu,skorici a sul. Dobre…
Nejdříve na pánvi bez tuku opražíme dozlatova kokos. Musíme ho stále míchat, rychle zlátne a necháme ho vychladnout.Vyšleháme sníh do pěny a pak pomalu přidáváme cukr,…
Troubu jsem si zapnula na 180°C. Zvlášť jsem si smíchala ingredience na obě těsta. Pak jsem si vždy z každého kousek ukrojila, vyválela dlouhý tenký váleček a…
Bílky s cukrem a solí důkladně vyšlehat do hutné pěny. Následně žloutky, tresť, olej a nakonec zlehka mouku. Vymazat a vysypat(já tedy vystříkala) malý kastrolek …
Bílky s cukrem a solí důkladně vyšlehat do hutné pěny. Následně žloutky, tresť, olej a nakonec zlehka mouku. Vymazat a vysypat(já tedy vystříkala) malý kastrolek …
Z mléka, cukru a pudinkových prášků uvaříme podle návodu hustý pudink. Povrch zakryjeme fólií, kterou k povrchu přitiskneme a necháme vychladnout. Zapneme troubu na 180 …
Kynuté těsto (mouka, trochu cukru, špetka soli, žloutek, kvásek) necháváme dvakrát překynout, poprvé bez másla, potom s rozpuštěným máslem vmícháme do těsta cca 5 dkg…
Bílky a špetku soli ušleháme do pevného sněhu. Žloutky ušleháme s cukry do pěny, všleháme mléko a olej a vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Zlehka vmícháme…
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Encyklopedie bobulovin: Víte, jak vypadá josta a jak v kuchyni nejlépe využít angrešt, černý bez či rakytník?
Holka u plotny radí: Je na knedlíky lepší tvaroh z alobalu nebo ten z vaničky? Vyzkoušela jsem obojí a výsledek je překvapivý
Usmažili jsme dokonale křupavé cibulové kroužky a spočítali náklady: 100 g domácí dobroty vyjde na pouhých 14 Kč