Žampiony Portobello plněné cuketkou
Recept ještě nebyl hodnocenKlobouky hub otřeme vlhkým ubrouskem nebo oloupeme a rozložíme "masem nahoru" (= jako mističku) na plech potřený olejem.Nohy z hub nakrájíme nadrobno.Oloupanou cuketu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 159 kJ / 38 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 2,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Klobouky hub otřeme vlhkým ubrouskem nebo oloupeme a rozložíme "masem nahoru" (= jako mističku) na plech potřený olejem.Nohy z hub nakrájíme nadrobno.Oloupanou cuketu…
Cervena paprika je plnena marinovanou portabellou (soya sauce, oregano) a v jedne zelene paprice je kesu smes (cesnek, bily pepr, oliv. olej), ve druhe je smes z…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 19 hodinami