Den brownies
Brownies poprvé upekl v roce 1893 chicagský cukrář na přání majitelky hotelu, ve kterém byl zaměstnán. Od té doby se receptura brownies již trochu… Více o významném dni
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dokonale vláčný, svěží a zároveň lahodný dezert plný čokolády se vyznačuje velmi snadnou přípravou. Vyzkoušejte čokoládové brownie a už nikdy nebudete chtít jiný moučník. Vyrábí se z třeného těsta, do kterého se přidává pořádná dávka kakaa a čokolády. Po upečení je dezert uprostřed krásně vláčný a na povrchu vzniká křehká krusta.
Každý milovník čokolády jistě zná čokoládové brownie, které původem pochází ze Spojených států. Tento lahodný moučník si vás získá svou dokonalou chutí a jednoduchou přípravou, při které stačí dodržet správný postup a dobu pečení, aby dezert zůstal uvnitř krásně šťavnatý a na povrchu se vytvořila lahodná "krustička". Fantazii se meze nekladou, proto můžeme do brownies přidat nasekané oříšky, rozinky nebo třeba marshmallow.
Kalendář Celý kalendář
Brownies poprvé upekl v roce 1893 chicagský cukrář na přání majitelky hotelu, ve kterém byl zaměstnán. Od té doby se receptura brownies již trochu… Více o významném dni
Na tento recept budete potřebovat velkou spoustu čokolády.
Budeme rádi, když nám do komentáře dáte vědět, jak se vám tento netradiční moučník povedl.
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Fazolové brownies a jiné dobroty z fazolí: Chutnají úžasně a dají se připravit bez lepku
Falešné vločkové brownies: Hitem internetu jsou zdravé buchty z vloček, banánů a kakaa, které chutnají božsky i bez cukru a mouky
Komentáře