7 oblíbených jídel z čočky: Vaříme chutně, levně a výživně
Ze všech luštěnin čočku připravujeme zřejmě nejčastěji. Není divu, čočka nejen výborně chutná, ale také na její uvaření stačí kratší doba. Navíc má poměrně univerzální využití. Je skvělá do polévek, výtečná v úpravě nakyselo, hodí se do vydatných salátů, chutných pomazánek i karbanátků.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
1. místo
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Výbornou surovinou do kuchyně je červená čočka. Není ji potřeba dopředu namáčet, přesto nezpůsobuje nadýmání, navíc je velmi rychle uvařená. Hodí se, stejně jako obyčejná čočka, do obdobných jídel. Výborná je do polévek i rychlých a výživných pomazánek. Polévku z červené čočky můžete uvařit podle následujícího videa.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nejlepší čočku na kyselo? Tradiční novoroční jídlo uvařte podle skvělého receptu s názorným videem
Jak připravit šťavnaté uzené k novoroční čočce: Skvělou chuť zajistí jednoduchý fígl s vodou
Čočkový salát: Chutné, výživné a levné jídlo se skvěle hodí na Nový rok
Komentáře