Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 38 minutami
„Přání a gratulace“ maris, před 4 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezký pátek, po 3 dnech odpočinku jsem si dneska přivstala…“ tara23, před 42 minutami
„MarcelaPa: Marcel, manželovi se, že nejí koprovku vůbec…“ tara23, před 57 minutami
„Tato smutná zpráva mě taky zaskočila. Je mi to líto. Její…“ maris, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Přečtěte si Zobrazit více
Jednoduché mechové cupcakes: Recept na sladké mini dortíčky, které vás dostanou svou barvou a úžasnou chutí
Polský bigos: Variace na zelňačku s masem, houbami, klobásou, sušenými švestkami a slaninou chutná božsky
Luštěniny jako základ sladkého moučníku: Čočkové sušenky, fazolové brownies i cizrnové kuličky chutnají skvěle
před 34 sekundami
před 4 hodinami
5. 5. 2024 15:35
Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a nic. (brambora je dobrá když se jídlo přesolí.)
Smetanu a jogurt fakt dávat nehodlám.
Ja to přehnal brutálně s papričkama, dal jsem 1/4 kávový lžičky Morugy, takže to bylo nepoživatelný. 😄
Kapsaicin (to je ta pálivá složka chilli) se váže na tuky.
Tak jsem do guláše fláknul celou kostku sádla (25,-) a provařil cca hodinu, potom nechat vychladnout a do lednice.
tuk zhoustne na hladině a jednoduše se vyzbírá.
Potom byl guláš jemně pikantní.
Pokud nepomůže , tak doporučuji proces opakovat a udělat náhradní oběd. (procedůra na dýl, ale funguje!)