Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nové příspěvky diskuze

Příspěvky fóra: všechny | pouze poslední

tara23: Věruš, tak to máš úplně stejně jako můj manžel. Jediné jídlo, které opravdu nedá do úst, je koprovka. A já jí miluju! Teď mi zrovna vypráví, že když měli doma koprovku, tak že vyndal vajíčko a rychle ho běžel opláchnout k vodovodu a to snědl. :-D

Tato smutná zpráva mě taky zaskočila. Je mi to líto. Její rodina sem asi nechodí, ale i tak - upřímnou soustrast.

Tyjo to jsou rady. 8-(
Vyzkoušel jsem jablíčka, brambory a nic. (brambora je dobrá když se jídlo přesolí.)
Smetanu a jogurt fakt dávat nehodlám.
Ja to přehnal brutálně s papričkama, dal jsem 1/4 kávový lžičky Morugy, takže to bylo nepoživatelný. 😄
Kapsaicin (to je ta pálivá složka chilli) se váže na tuky.
Tak jsem do guláše fláknul celou kostku sádla (25,-) a provařil cca hodinu, potom nechat vychladnout a do lednice.
tuk zhoustne na hladině a jednoduše se vyzbírá.
Potom byl guláš jemně pikantní. :yes:
Pokud nepomůže , tak doporučuji proces opakovat a udělat náhradní oběd. (procedůra na dýl, ale funguje!)

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Naposledy jste si prohlédli