Francouzské brambory s moravským uzeným masem
I když francouzské brambory nemají s Francií mnoho společného, jde o chutné jídlo, díky kterému můžeme využít přebytky vařených brambor z předchozího dne. Přidejte do nich moravské uzené a jistě si pochutnáte.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 235 kJ / 1 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,88 g |
Tuky | 48,87 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 2,37 g |
Sůl | 5,30 g |
Sacharidy | 143,55 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 2. 2023 20:51
21. 1. 2021 19:26
27. 1. 2015 16:16
27. 1. 2015 14:31
Jj, pěkně vypečené obrázky máte ale nestačila by jedna fotečka...?
27. 1. 2015 13:59
23. 2. 2014 15:38
23. 2. 2014 15:26
4. 8. 2012 15:17
29. 5. 2010 20:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 22 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 27 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 29 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 2 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 10 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: francouzske brambory francouzské brambory s uzeninou francouzké brambory s uzeným masem recepty s uzeným masem uzené maso s bramborem francouzké brambory s uzeným recept francouzské brambory uzené s bramborem francouske brambory s uzenym masem francouzsky brambory uzené maso s brambory recepty brambory s uzeným masem francouzske brambory bez masa brambory s uzeným nejlepší francouzské brambory francouske brambory s uzeným francozské brambory moravske brambory recepty francouzske brambory francouzské brambory z uzeného masa
Suroviny: brambory, uzené moravské, vejce, vejce, mléko, okurky sterilované, cibule, hrášek, kukuřice, pepř mletý, sůl, olej
Francouzské brambory s moravským uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gpXZ
9 názorů