Fofr oběd z tlakáče
V tlakovém hrnci připravíme jednoduše během chvilky výborný oběd. Uzená kuřecí stehna a brambory s trochou papriky, čerstvým rozmarýnem a křupavou slaninou chutnají opravdu skvěle.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 945 kJ / 1 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,41 g |
Tuky | 85,58 g |
Vláknina | 18,72 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 80,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento nápad vznikl v okamžiku, když jsem se zdržela ve městě, kde právě probíhal farmářský trh a já zjistila, že je fůra hodin. V hlavě mě šrotovalo, co bych tak rychle udělala. Vzpomněla jsem si na Janu R., jak si vegetí v Turecku a tím pádem jsem si vzpomněla na její recept na slaninové brambory v papiňáku (viz odkaz) a nápad byl na světě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 6. 2019 16:23
vařila jsem to poprvé, ale určitě ne naposled ani jsem nestačila vyfotit
14. 3. 2018 17:06
13. 5. 2017 13:05
22. 11. 2016 21:41
Děkuji. Marcela
21. 3. 2016 09:09
Takže, těch 10-15 minut je na to, aby papiňák takzvaně došel. Pak jde otevřít. Nikdy u něj nevypouštějte páru nebo nechlaďte pod studenou vodou a podobně. nemusí se to vždy vyplatit.
13. 2. 2016 23:29
27. 11. 2015 16:26
20. 8. 2015 07:56
18. 6. 2015 15:48
5. 3. 2015 14:47
3. 3. 2015 12:23
Já mám ještě jeden starý,kde tahle pojistka není a v něm to jde parádně.
Nevím,jakou zkušenost mají ostatní,ale u mě je to takhle. když,tak vyfotim do diskuse
3. 3. 2015 11:18
2. 3. 2015 17:58
2. 3. 2015 17:39
13. 1. 2013 17:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 1 minutou
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 4 minutami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 40 minutami
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 45 minutami
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 2 hodinami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Jak nakrájet cibuli. Zvládnete to bez říznutí i potoků slz. Poradíme, jak na to
Další recepty
Tématické fráze: co na obed recepty na oběd na víkend co dnes na oběd oběd recept nápad na oběd recepty na oběd sobotní oběd sobotní obědy recepty co na oběd recepty dobrý oběd obědy recepty recepty na dobrý oběd oběd na sobotu oběd na víkend oběd oběd z jednoho hrnce recept na dobry oběd recept na oběd brambory z tlakáče oběd recepty
Suroviny: stehno kuřecí uzené, brambory, slanina, cibule, kapie, česnek český, rozmarýn, sůl, koření grilovací
Fofr oběd z tlakáče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rgj6
81 názorů