Uzená polévka s kroupami
Polévka z uzených žeber je vydatná, maso s krátkými vlákny je chutné a kroupy dodají sytost. Určitě se bude hodit vyzkoušet recept v podzimních dnech. Jako hřejivou přesnídávku či součást lehčího oběda.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 427 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,24 g |
Tuky | 0,45 g |
Vláknina | 10,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 18,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 3. 2024 11:58
4. 2. 2019 17:05
Zkusila jsem ji s kroupami, ale nijak zvlášť mě to neoslovilo. S rýží je rozhodně jemnější a tedy i chutnější.
Maso jsem upekla a bylo též jemné, šťavnaté a chutné...
1. 2. 2019 13:34
takto výborná a jemná i upečené maso je jemné chuti, ovšem když nepřidám ostré koření...
8. 11. 2015 12:30
Přidám sem fotku a bodík
2. 1. 2014 02:43
25. 11. 2012 17:02
25. 11. 2012 16:14
25. 11. 2012 15:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 12 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 14 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 16 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 24 minutami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 1 hodinou
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 9 hodinami
Dezert pohádka
zutro uvařila před 10 hodinami
Makarony se sýrem
Natali31.3 uvařil před 10 hodinami
Rozmarné špagety
Jan Nemec uvařila před 11 hodinami
Krůtí na paprice
Istar uvařila před 12 hodinami
Pivovarský tokáň
Istar uvařila před 12 hodinami
Afrika řezy
Evellinka uvařil před 12 hodinami
Vepřové na houbách
Skrabi uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak zpracovat uzený hovězí jazyk: Jednoduchý postup zaručí dokonale šťavnaté maso, fígl se studenou vodou pak pomůže při loupání
Nastavovaná kaše: Klasické staročeské jídlo z brambor a krup voní majoránkou, skvěle se hodí i jako příloha k uzenému masu
Namáčet kroupy před vařením? Jakou dobu namočení potřebují a jaký to má význam?
Další recepty
Tématické fráze: uzená polévka s kroupami uzená polévka s kroupami recept polévka uzená s kroupami polévka z uzených žeber s kroupami polévka z uzeného masa s kroupami uzena s kroupami uzena polevka s kroupama polévka s kroupami uzena polevka s kroupy uzená polévka uzená polévka s kroupami recepty polévka z uzených žeber uzena polevka z žeber uzená polevka v pomalém hrnci uzena kroupova polevka uzená polévka ze žeber nejlepší uzená polévka s kroupami uzená polévka z žeber s kroupami polévka z uzených žeber v pomalém hrnci recepty uzena polevka
Suroviny: žebra uzená, mrkev, česnek, cibule, koření nové koření, sůl, kroupy
Uzená polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKGl
8 názorů