Čatní z kaki
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 852 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,82 g |
Tuky | 26,19 g |
Vláknina | 9,39 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept jsem dostala od sousedky, která tuto dobrotu přidávala ke grilovanému masu.
Ořechy jsem měla pekanové, ale můžete přidat třeba kešu, nebo para, dle chuti.
Džus můžete dle chuti dát i jiný, třeba je dobrý meruňkový.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 1. 2013 21:41
Pajaska:Děkuji opravdová dobrota
24. 1. 2013 14:57
To je super nápad,teď je kaki sezona.
24. 1. 2013 11:28
Bibinka:Kaki je k dostání v marketech.
připomíná oranžové rajče a je to dost sladké
připomíná oranžové rajče a je to dost sladké
24. 1. 2013 11:09
rebeka:Rebi díky, mám rozšířené obzory, ale opravdu to neznám a mám za to, že jsem to ani nikde neviděla
24. 1. 2013 10:49
rebeka: děkuji
Děkuji vám holky za zájem, snad některá zkusíte
je to dobrota
Děkuji vám holky za zájem, snad některá zkusíte
je to dobrota
24. 1. 2013 10:34
To ovoce mám moc ráda, je sladké a vlastně jsme ho dlouho neznali. Garam masala mám, v kombinaci s tím čili to musí být moc dobré
24. 1. 2013 10:32
Uloženo. Kaki mám ráda. A garam masalu ve spojení se sladkou chutí miluji
24. 1. 2013 10:27
a mmch, Nofři.. to bude dobrůtka.. kaki já můžu
24. 1. 2013 10:26
Bibinka: s dovolením http://exoticke-ovoce.coajak.cz/home/kaki/kaki-tom...
24. 1. 2013 10:04
Nofronko, co to je kakito neznám, že by nějaká zelenina Mě se líbí víc ta druhá fotka, ale je to jedno.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 6 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 9 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 9 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 10 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 12 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 12 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 12 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Desatero rad na téma indické čatní: Pikantní zeleninová omáčka chutná výborně
Jak používat černuchu? Semena jsou vhodná do těst, na zdobení pečiva i k dochucování jídel indické kuchyně
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Tématické fráze: kaki recepty z kaki kaki recepty kaki recept co je kaki recepty s kaki džem z kaki recepty kaki recept kaki ovoce kaki recepty ovoce kaki recept recept s kaki co s kaki recept na ovoce kaki džem co je to kaki ovoce kaki marmeláda recept ovoce kaki broskvové čatní co z kaki recept na ovoce kaki
Suroviny: kaki, cibule červená, zázvor, džus pomerančový, cukr hnědý, olej, ocet, koření garam masala, chilli, sůl, ořechy sekané
Čatní z kaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EQ0W
10 názorů