Pstruzi s bylinkovými bramborami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 245 kJ / 1 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,00 g |
Tuky | 8,50 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 186,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pstruhy namáčím v másle kvůli synkovi, který nemá rád rybí pach, ale maso je pak i takové měkčí a šťavnatější.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 3. 2010 05:53
7. 4. 2009 23:18
7. 4. 2009 19:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 16 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 18 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 19 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Mira74 uvařila před 59 sekundami
Hradecká pomazánka
Fitulka uvařila před 5 minutami
Putimské vepřové nudličky
tara23 uvařila před 38 minutami
Výborné lasagne
adriana.dragounova@gmail.com uvařila před 41 minutami
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 1 hodinou
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 1 hodinou
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 2 hodinami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 2 hodinami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 2 hodinami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty na pstruhy pstruh recepty recepty pstruh jak dlouho se peče pstruh pstruh pečený s bramborami jak dlouho péct pstruha pstruh s bylinkovým máslem pstruh doba pečení mražený pstruh úprava pstruh s bylinkovým máslem recept jak na pstruhy mražený pstruh recept pstruh celý recept pečený pstruh s bramborami pstruh na rozmarýnu pečený pstruh s bylinkovým máslem pstruh recept dresing k pstruhovi pstruh na bramborach kure s anglickou slaninou
Suroviny: pstruh, brambory, mléko, rozmarýn, tymián, saturejka, bazalka čerstvá, estragon, paprika sušená sladká, sůl, pepř, citron, máslo
Pstruzi s bylinkovými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zmXZ
3 názory