Prokládaný bramborák
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 617 kJ / 1 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,56 g |
Tuky | 17,10 g |
Vláknina | 33,90 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 274 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 235,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 10. 2011 14:23
No tak ta fotka mi přijde opravdu okopčená podle toho receptu, co sem dala odkaz Jaja.........akorát,že je trochu ořízlá a tmavší......to se fakt nedělá.... jinak recept jdu vyzkoušet....tak snad se povede......
21. 3. 2011 14:22
Deniso, ty jsi tu fotku okopírovala, nebo máš ten recept na více stránkách Pokud je okopírovanej, tak ho vymaž, to se tady na Topkách opravdu nedělá
21. 3. 2011 14:17
na 1 kg brambor 70 dkg hrubé mouky?
21. 3. 2011 13:15
Denisko, tenhle recept má na netu snad každý, i se stejným obrázkem, je vidět, že si to jen přehazujete, ale tobě se tam vloudila chybka - patří tam 70 dkg hrubé mouky a ne 7 dkg. Je vidět, že jsi ten recept ani nezkusila podle svého návodu udělat.http://www.nejvicinfo.cz/recepty/23200-prokladany-...
7. 12. 2009 20:20
Nápad dobrý,ale určitě se mi to propeče?
7. 12. 2009 19:40
28. 6. 2009 11:58
Děkuji všem za bodíky
28. 6. 2009 11:12
Teda Deniso, to je bomba! Já se přiznám bez mučení, že tohle jsem nikdy nedělala, nevím, někdy mne takové super dobroty nenapadnou. Tohle ale na 100% budu muset uvařit! Díky za recept a nápad! Mimochodem, Ondráš je přece jen něco jiného, to je placek na oleji v bramborákovém těstě, tohle mi taky připadá dietnější.
22. 6. 2009 09:23
Omlouvám se za tu mouku a děkuji za upozornění Už je to tak jak má být
22. 6. 2009 00:07
Já to zkoušela se syrovým masem( v jedné vrstvě masa), ale nějak se mi maso nezdálo propečené(asi jsem to smažila rychle), tak to dělám už tak, že maso nejdřív upravím jako minutku (dělám i nudličky), usmažím první bramborák, a při smažení poslední strany druhého bramboráku vložím na už osmaženou stranu maso, na maso usmažený první bramborák a zároveň okraje spojím tenkou vrstvou bramborového těsta a dosmažím. Ale v troubě se to možná propeče celé najednou. Zkusím, pokud se to Denisce povedlo, musí to jít, jen asi to chce fakt krkovičku nebo bůček.+
21. 6. 2009 21:32
Deniso,s tou moukou je to určitě překlep.Asi mělo být 70 gramů,ne?
21. 6. 2009 09:21
Podobných receptů znám a některé dělám, ale všechny jsou na pánvičce a v jedné vrstvě. Do bramboráku dávám uzené http://www.toprecepty.cz/recept/3784-cmunda-po-kap... , kuřecí nebo vepřové řízky (pak je to řízek Ondráš), syrečky nebo hermelín (zde jsou od Jany Remkové), nedávno sem někdo dal recept na rybu v bramboráku a v restauraci už jsem jedla i eidam a dokonce nivu, ale to už na mně bylo moc překombinované. Vím, že se někde peče bramborák v troubě jako buchta, takže proložit to masem nemusí být špatné. Bodík si to určitě zaslouží
20. 6. 2009 19:29
ráda ozkouším, myslím, že je to i dietnější
20. 6. 2009 19:26
Ano já to peču v troubě
20. 6. 2009 19:18
říkáme tomu Ondráš , jen to děláme na pánvičce, tady tento se peče v troubě
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 18 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 8 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 8 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 9 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 11 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 11 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 11 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Proč se chleba v domácí pekárně občas propadne? Důvodem je pravděpodobně jedna z těchto dvou příčin
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Prosincové pranostiky: Co říká lidová moudrost na výhled počasí v dalším období
Další recepty
Tématické fráze: bramborák ondraš kuřecí řízek v bramboráku bramborák v troubě bramborák recept ondráš bramborák kuřecí ondráš ondráš v troubě řízky v bramborovém těstě bramborák ondráš placek kuřeci řizky v bramborovem těstě bramborový placek ondráš jak uvařit bramborák řízek v bramborovém těstě bramboráky v troubě těsto na bramborák bramborové placky ondráš bramborák do trouby řízek v bramboráku recept bramborak
Suroviny: brambory, mouka hrubá, česnek, vejce, sůl, pepř, majoránka, krkovice vepřová
Prokládaný bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2W4
16 názorů