Bramboráky
Kdo by neznal tradiční bramboráky? Do červena vypečené, do daleka vonící kmínem, česnekem a majoránkou! Klasika z několika málo surovin, která patří k levným lidovým pokrmům našich babiček a my se k ní stále rádi vracíme.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 139 kJ / 511 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,11 g |
Tuky | 8,89 g |
Vláknina | 15,17 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 153 mg |
Sůl | 0,26 g |
Sacharidy | 81,60 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2023 13:25
Dobré jídlo, aji mému bratrovi chutná
19. 5. 2023 14:08
franto: 🤣🤣🤣🤣👀👍👍
28. 10. 2021 21:45
Ten nezklame..přidávám foto..
12. 5. 2021 17:54
Eja57: Mouku ne, souhlasím. Ale trochu strouhanky ano. Jsou křupavější.
1. 9. 2020 08:05
Larry61: A já zase hlavně s mlékem. Stačí opravdu jen malinko, těstíčko neztmavne.
31. 8. 2020 19:35
A hlavně bez toho mléka!
27. 3. 2020 19:47
Skvělej recept
20. 12. 2018 16:51
Assasins: mouku nikdy nedávám, strouhám brambory napůl najemno a nahrubo - máme rádi ty opečené roztřepené kraje....
20. 12. 2018 13:03
No uvidíme , já dávám do těsta vždy trochu mouky ale není ji tam potřeba moc stačí pouze trochu ????????
1. 7. 2018 13:56
Hana:Dobrý den,můžu se zeptat proč dáváte do bramboráku tvaroh je to lepší s tvarohem?
Děkuji Lucie Kopecká
Děkuji Lucie Kopecká
24. 5. 2017 13:02
23. 3. 2017 18:28
Zkuste přidat ještě trochu kypřícího prášku do pečiva
22. 3. 2017 12:44
Já dávám do bramboráku vaničku tvarohu , a strouhám půl na půl , na jemno a na hrubo
5. 3. 2017 20:28
Ja davam miesto muky pomrvene suche rožky a ziadne vajcia.
23. 1. 2017 11:23
Pro ty, co neradi strouhají. Vyzkoušejte brambory a česnek zpracovat v mlýnku na mletí masa. Jde to o poznání rychleji a je výborné.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 29 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 52 minutami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na bramboráky plněné masem, sýrem či zeleninou? Těsto musí být hustší než obvykle, náplň obalená moukou bude skvěle držet
Jak nastrouhat brambory. Základ do bramboráků je hotový během chvilky
Jak pěstovat, sklízet a sušit majoránku. Oblíbená rostlina je důležitým kořením naší kuchyně
Další recepty
Tématické fráze: bramboraky bramboráky bramboráky recept bramboráky recept bramborak bramborak recept na bramboráky recept na bramboráky recept bramboráky recept bramboráky bramborák recept bramborák recept testo na bramboraky recept bramborák recept bramborák těsto na bramborák recept na bramborak recept na bramborák domácí bramborák recepty na domácí bramboráky
Suroviny: brambory, česnek, mléko, mouka polohrubá, vejce, majoránka, kmín drcený, sůl, olej
Bramboráky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Byk
97 názorů