Francouzské vaječné fondue
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 272 kJ / 2 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,39 g |
Tuky | 179,98 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,48 g |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 7,93 g |
Sacharidy | 22,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Dělala jsem z poloviční dávky.
Zdroj: Josef Urban: Sýrové a tvarohové pokrmy, Sešity domácího hospodaření. 1986 5 porcí, francouzská kuchyně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 4. 2019 21:45
https://www.dreamshop.sk/keramicke-darceky/891-ker...
17. 4. 2019 21:30
17. 4. 2019 20:48
Nadja: Děkuji moc..
17. 4. 2019 19:04
17. 4. 2019 17:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 14 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Další recepty
Tématické fráze: vaječna omáčka nad parou
Suroviny: sýr tvrdý, máslo, vejce, sůl, pepř mletý, chléb, pečivo
Francouzské vaječné fondue
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wL5z
5 názorů