Dolnozemská slovenská klobása
Vůně čerstvých klobás, uzených na bukovém dřevě, je doslova omamná. A co teprve jejich papriková chuť? Klobásy pocházející z historické Dolné země jsou opravdu labužnickou záležitostí.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
10 kg
Nutriční hodnoty
Energie | 81 588 kJ / 19 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 874,80 g |
Tuky | 1 229,32 g |
Vláknina | 41,20 g |
Cholesterol | 5,93 g |
Sodík | 85,37 g |
Sůl | 210,00 g |
Sacharidy | 218,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Slováci na Dolnej zemi žijú už vyše 300 rokov. Preslávili sa po celom svete svojimi klobásami, či už z Maďarska - Békešská Čaba, Sarvaš, Komlóš, Rumunsko - Nadlak, Srbsko - Vojvodina, Báčsky Petrovec.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 11 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 37 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 42 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 45 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Čínské placičky: Křehká a šťavnatá směs vepřového a kuřecího masa se potřebuje předem naležet v speciální marinádě
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: plecko vepřové, bůček, paprika sušená pálivá, česnek, kmín celý, sůl
Dolnozemská slovenská klobása
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rz4L
0 názorů