Lívance po 169
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
68 lívanců
Nutriční hodnoty
Energie | 15 090 kJ / 3 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,73 g |
Tuky | 41,73 g |
Vláknina | 25,86 g |
Cholesterol | 334 mg |
Sodík | 3,82 g |
Sůl | 9,46 g |
Sacharidy | 651,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já vím, že je to už sto šedesátý devátý recept na lívance, ale snad se někomu, kromě mne, také bude líbit. Právě si je jdu dělat a protože podobný recept jak dělávala lívance moje maminka jsem zde nenašel, odvážil jsem se ho sem vložit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 12. 2021 20:56
Klasika, která nezklame
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 1 hodinou
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 37 minutami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 3 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 5 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 12 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 15 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 15 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 16 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 17 hodinami
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, mléko, cukr krupice, vejce, kvasnice, kůra citronová, sůl, tuk, povidla švestková, tvaroh na strouhání, smetana zakysaná, cukr skořice
Lívance po 169
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Wk14
1 názor