Křehké lívance bez kynutí
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 12 444 kJ / 2 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,36 g |
Tuky | 50,87 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 538,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Samozřejmě můžeme použít marmeládu, tvaroh, javorový sirup nebo šlehačku podle chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 7. 2022 13:41
Merylas (moderátorka): Také jsem to tak chtěla udělat a ten kypřící prášek dat už do mouky. Takto to jde ale také a výsledek je opravdu dobrý. Můžete stejně udělat podle sebe
10. 7. 2022 13:40
Merylas (moderátorka): Opraveno
9. 7. 2022 21:01
Chtěla bych se zeptat, jaká mouka byla použitá, jestli polohrubá a nebo jiná. Děkuji. Osobně bych raději ten prášek do pečiva smíchala s moukou a přidala do tekutého základu.
9. 7. 2022 07:59
recept se mi líbí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 2 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 7 minutami
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 44 minutami
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 1 hodinou
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 1 hodinou
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 2 hodinami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 3 hodinami
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Využití křenu v kuchyni: Český ženšen má všestranné použití. K čemu všemu se hodí?
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr, prášek do pečiva, cukr moučkový, vejce, mléko, olej, smetana zakysaná, ovoce
Křehké lívance bez kynutí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2ROX
4 názory