Trampská cigára
Suroviny pro 5 dávek
5 dávek
Veškeré suroviny jsou na 5 kg díla.
Nutriční hodnoty
Energie | 52 362 kJ / 12 515 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 826,42 g |
Tuky | 1 015,03 g |
Vláknina | 7,38 g |
Cholesterol | 3,82 g |
Sodík | 42,65 g |
Sůl | 107,60 g |
Sacharidy | 15,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na trampská cigára použijeme skopová střeva kalibr 20/22.
I v domácích podmínkách se dá vytvořit kvalitní párek bez všelijaké chemie, mouky, separátu a dalších nesmyslů co do nich nepatří. Snad vám bude podle mého receptu chutnat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 8. 2022 13:09
Mňam - určitě by mi chutnalo, jen by se mi s tím nechtělo dělat, zvláště v mé minikuchyňce .........
6. 8. 2022 09:17
Moc pěkně napsaný recept, podle fotky parádní provedení a určitě by mi chutnaly.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 22 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 39 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 42 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 2 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 12 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Další recepty
Suroviny: ořez hovězí, ořez hovězí, ořez vepřový, sádlo, sůl, pepř mletý, kmín drcený, paprika sušená sladká, česnek sušený, koriandr, voda, střívka skopová
Trampská cigára
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w1qj
2 názory