Sekaná na celeru a cibuli z pomalého hrnce
Sekaná je jednoduchým pokrmem z mletého masa. V tomto receptu necháme šišku masa péct v pomalém hrnci. Na základ pod maso použijeme cibuli a chuťově výrazný celer. Zelenina a vypečená šťáva se pak stane, spolu se smetanou, lahodnou omáčkou.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 639 kJ / 2 543 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,59 g |
Tuky | 175,21 g |
Vláknina | 44,27 g |
Cholesterol | 627 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,36 g |
Sacharidy | 93,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Rozmixování, naředění a prohřátí omáčky můžeme také udělat v klasickém hrnci na sporáku. Prohřátí bude rychlejší.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 2. 2024 21:23
19. 2. 2024 21:31
21. 11. 2023 12:01
20. 11. 2023 22:59
20. 11. 2023 21:49
20. 11. 2023 12:29
18. 11. 2023 20:30
18. 11. 2023 20:03
18. 11. 2023 15:22
18. 11. 2023 12:41
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 38 minutami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Právě bylo uvařeno:
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 51 minutami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 2 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 4 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 11 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 13 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 14 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 14 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
7 nejoblíbenějších semen pro naše zdraví. Která používáme nejčastěji a na co se nejvíce hodí?
Jak připravit semifreda? Miniaturní dortíčky jsou plné smetany, ovoce a čokolády
Další recepty
Suroviny: maso mleté, špek, cibule, česnek, vejce, kmín drcený, pepř mletý, sůl, strouhanka, strouhanka, celer, cibule, smetana na vaření
Sekaná na celeru a cibuli z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ER09k
Hovězí srdce v cibulové omáčce se smetanou
Anna Kocikova
Hodnocení receptu je 4,0 (2×)