Tmavé dalamánkové bagety
Lehoučké bagetky, zadělané odvarem z melty, s přídavkem trochy strouhaných vařených brambor, které prodlouží trvanlivost pečiva. Melta zařídí střídě barevně trochu tmavší barvu a je nepatrně poznat i na chuti. Bagety jsou kypré, voňavé a moc dobré.
Suroviny pro 4 kusy
4 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 12 085 kJ / 2 888 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,55 g |
Tuky | 63,59 g |
Vláknina | 37,57 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 496,71 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento a další moje recepty najdete na mém webu www.pekarnomanie.cz
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 1. 2024 10:52
Marie Svarcova: pokud vyzkoušíš, ať se povedou!
1. 1. 2024 10:32
vypadají úžasně, také ukládám a určitě udělám , díky za recept
26. 12. 2023 21:00
Ivi, vypadají moc dobře. Prozatím recept ukládám a určitě dojde na vyzkoušení.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 4 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 30 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 35 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 38 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Suroviny: melta, sladěnka, droždí čerstvé, mouka hladká, melta, olej, sůl, kmín drcený, brambory, mouka celozrnná žitná, mouka chlebová pšeničná, mouka hladká
Tmavé dalamánkové bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkQx6
3 názory