Zapečený lilek podle Zdeňka Pohlreicha
Zapečená zeleninová jídla se těší velké oblibě nejen v létě. Jsou hotová raz dva, nejsou nijak složitá a u stolu si pak všichni libují. Jednoduchý recept na zapečený lilek s rajčaty a sýrem je skvělým tipem na večeři.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 728 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,46 g |
Tuky | 64,53 g |
Vláknina | 5,49 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,30 g |
Sacharidy | 34,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 1. 2024 07:16
26. 1. 2024 22:43
25. 1. 2024 13:52
25. 1. 2024 09:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 6 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 32 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 37 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 40 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Báječná jatýrka na slanině
milans1 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit
Další recepty
Suroviny: lilek, sůl, olej olivový, česnek, rajče naložené, bazalka čerstvá, sýr mozzarella, parmazán, strouhanka, ořechy piniové
Zapečený lilek podle Zdeňka Pohlreicha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9rDNZ
4 názory