Kuřecí maso na šalvěji s mrkví
Šalvěj se jako koření nejvíce používá v italské, balkánské a francouzské kuchyni. Má silnou kořennou vůni a aromatickou nahořklou chuť. Můžeme ji použít při dušení a pečení všech typů mas a ryb.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 781 kJ / 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 11,47 g |
Vláknina | 8,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 126 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 15,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 2. 2024 18:57
7. 2. 2024 09:43
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 12 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 14 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 16 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 17 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 9 minutami
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 24 minutami
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 50 minutami
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 55 minutami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 58 minutami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 1 hodinou
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 1 hodinou
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 1 hodinou
Křehké vafle
DanaSim uvařila před 2 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
JardaH21 uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Suroviny: stehno kuřecí, olej, cibule, mrkev, šalvěj, sůl, pepř mletý, libeček
Kuřecí maso na šalvěji s mrkví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRrnX
2 názory