Výborná buchta s jablkovým rosolem
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 19 044 kJ / 4 552 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,91 g |
Tuky | 139,48 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 530 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 741,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to opravdu moc dobré, takové lehké a buchta není suchá, ale krásně nadýchaná. Možná by se hodilo ještě ozdobit šlehačkou...
inspirace internet, bohužel nepamatuju....
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 1. 2024 15:56
Tak dnes jsem prvně upekla ♥ a recept je opravdu skvělý!!! Buchta s jablkovým rosolem je výborná a chuťově vynikající, není ani tak pracná a všem moc chutnala. I vnouček si pochutnával ♥ Děkuji za recept
19. 3. 2023 23:10
Skvělý nápaditý recept yes:
27. 2. 2023 08:26
14. 5. 2021 19:07
Dneska jsem upekla poprvé, jdeme zítra na návštěvu k rodičům a nerada chodím s prázdnou. Nejsem bůhví jaká pekařka, ale povedla se. Těsto mám možná sice nižší, ale to nic nemění na tom, že je nadýchané a jemné. Děkuji za recept, přidala jsem fotky a 23.hvězdička je ode mě. Doporučuji
3. 6. 2015 01:24
A na jak dlouho pect a pri jake teplote
8. 6. 2013 20:53
uděláno, spapáno byla to opravdu výborná buchtička, děkuji
4. 8. 2012 13:57
Děkuji za receptík, dneska jsem poprvé zkoušela, do pudinku jsem přidala také trochu skořice. Buchta vypadá výborně, už se těším až vychladne a budu jí moct ochutnat. Dávám bodík. Děkuji.
22. 8. 2011 14:18
tak jsem vyzkoušela a je výborná jen jsem ji vyzkoušela s tím tvarohem a trošku se mi ten rosol s tvarohem slili,takže nevypadala tak dobře,jo a toho rosolu opravdu udělám příště víc,ňam mňam
16. 8. 2011 11:40
jééééuž to vidím běžím pro džus a dnes vyzkoušímjen tam také zkusím dát ten tvaroh..
16. 8. 2011 11:39
prosím o radu lidičky zlatí jaký mošt?jablečný džus?
12. 8. 2011 11:13
Je to mňamka! A buchta super! Mezi rosol a buchtu jsem udělala ještě tvarohovo pudinkovou náplň a je to ještě víc mokřejší. Do rosolu jsem přidala i skořici. Ale teď bych rosol víc okyselila, aby byl větší kontrast mezi tvarohovou náplní a rosolem
9. 4. 2011 23:21
Všichni vychvalují, tak jsem ji musela taky vyzkoušet, jen místo jablek jsem dala dva broskvové kompoty, po schládnutí jsem ještě na vrstvu broskového želé dala zakysanou smetanu, posypala skořicovým cukrem a nechávám odpočinou do rána aby byla k snídani, voní užasně a jistě doufám, že stejně bude i chutnat ;) bodík letí
21. 3. 2011 09:24
Dlouho jsem váhal mezi recepty co děláme u nás, až jsem narazil na tvůj a hlavně jsem potřeboval základ, to je piškot abych na něj pokračoval tvarohem a žele. Tvůj jsem s obavami udělal a mohu říci NEPROHLOUPIL !!! Je takový jako píšeš. Zkrátka Super. Krásně měkoučký i po více jak 3 dnech a chuť bezva. Pekl jsem ho na plechu na 175°C , pak udělal tvaroh se žele a nakonec jahodový žele. Všichni chválí jako já. Tobě +bod 13 a ještě jednou chvála. Již je uložen a těším se na korpus a z něho dort s krémem. Václav
24. 2. 2011 15:00
A na kolik stupnu se to peče?
4. 5. 2010 08:29
tak ten si hned ukládám a vyzkouším,až "vdechneme" včera večer upečený ovocný dortík,posílám bodík,vypadá to náramně,zrovna dopíjím kávu,taky polykám Jani Remková jak o život,mňam,mňamky,mňam
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 28 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 51 minutami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Příprava plechů před pečením: Každé těsto vyžaduje trochu jiný postup. Poradíme, jak na to, aby se pečení povedlo
Sladké i slané jablečné dobroty - uchování a zpracování jablek
Další recepty
Tématické fráze: buchta s pudinkem a jablky buchta s jablky buchta lehká buchta výborná buchta z jablek lehke buchty piškot s rosolem buchta s jabkama ovocná buchta s rosolem buchta s jablky a pudinkem buchta z jablek řezy s rosolem moučníky z jablek třená buchta s jablky jablečný rosol buchta s pudinkem buchta s tvarohem a rosolem buchty z jablek buchta recept řezy s ovocem a rosolem
Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, mouka polohrubá, prášek do pečiva, voda perlivá, tuk, mouka hrubá, mošt jablečný, pudink vanilkový, jablko, cukr krupice
Výborná buchta s jablkovým rosolem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQE3
26 názorů