Frankfurtská jemná polévka
Frankfurtskou polévku máme většinou spojenou s jídelnami, ale radost nám udělá i doma. Patří mezi syté zimní polévky, které zevnitř zahřejí, výborně chutnají a ještě s nimi není žádná složitá práce. Recept zabere trochu času, ale je levný a zvládne ho opravdu každý.
Suroviny pro 7 porcí
7 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 4 989 kJ / 1 193 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,02 g |
Tuky | 71,54 g |
Vláknina | 11,08 g |
Cholesterol | 127 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 91,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud dodržíte zdlouhavý postup vaření, budete odměněni velejemnou a lahodně chutnající polévkou pro podzimní večery.
Je to další verze oblíbené polévky. Časově trochu náročná, ale výsledek stojí za to!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 1. 2017 14:05
22. 1. 2017 13:17
16. 1. 2017 10:21
Pokud si Lucka dělá srandu, je tu jedno pozitivum - aspoň se pobavila Veselá mysl - půl zdraví
16. 1. 2017 09:37
No, přeqapuje mě, že i matadorky vašeho formátu skočily Lucka: na špek Dyť si dělá prču
16. 1. 2017 09:06
Vzhledem k tomu, že je v receptu uvedena kostka masoxu, tak už bych polévku přisolila tak asi 1lžičkou soli a ochutnala, dosolit, jak píše Dajda, lze vždycky. Pepře bych dala tak 3-4 otočení mlýnku, ale zase záleží na tom, kdo jak rád ostré.
16. 1. 2017 08:51
No, já bych MOŽNÁ poradil i stran zmíněné soli, ale bez toho že dívka řekne komu vaří, je to složitější...
16. 1. 2017 07:43
16. 1. 2017 00:18
Tak to bude složitější... :)
Podle P.S. soudím, že trpíte nechutenstvím... :)
Tady rádi poradíme každému, že :)
Záleží ale na tom, pro koho vaříte? :)
15. 1. 2017 23:43
Podle ohlasů je tohle výborná polévka. :) Jsem ale začínající kuchařka a nejsem si jistá množstvím mouky, soli a pepře, které mám použít. Prosím, poraďte co nejpřesněji :)
PS: a prosím neříkejte, že podle chuti :)
21. 12. 2016 17:55
6. 12. 2016 09:24
23. 11. 2016 11:09
27. 10. 2016 17:30
13. 10. 2016 11:38
21. 9. 2016 16:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 14 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 15 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 19 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečené brambory s mletým masem a smetanou
Belus uvařila před 23 minutami
Banánové lívance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařil před 28 minutami
Domácí langoše
SaraValova uvařila před 1 hodinou
Zelňačka (klasika)
NANNY uvařila před 1 hodinou
Bezinkový sirup
tomas392 uvařila před 1 hodinou
Pečená krkovička
tomas392 uvařil před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Olgaskvorova uvařila před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
Choderaviktor uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa - Havaj
Evule1 uvařila před 2 hodinami
Rychlá škvarková pomazánka
Hanicka81 uvařil před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: frankfurtská polévka frankfurtská polévka recept recepty na nejlepší polévky frankfurtská franfurska polevka frankfurská polévka polevka frankfurska frankfurtská polévka s párkem polévka frankfurtská recept na frankfurtskou polevku franfurtska polevka franktfurtská polévka frankfurtská frantfurtská recept frankfurtska polevka frankfutská polévka frantfurtská polévka frankurtská polévka nejlepší frankfurtská polévka recepty polévky franfurská frakfurtská polévka
Suroviny: párky frankfurtské, cibule, sádlo, brambory, masox hovězí, paprika sušená sladká, mouka hladká, česnek, pepř mletý, nať petrželová, sůl
Frankfurtská jemná polévka
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mOGn
166 názorů