Míchaný pampeliškovo-sedmikráskový med
Recept ještě nebyl hodnocenZ krásných květů hojně rostoucích pampelišek a sedmikrásek můžeme připravit jednoduchý sirup. Dochutíme ho citrony a pomerančem. Příprava je velmi snadná a výsledný…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 385 kJ / 92 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z krásných květů hojně rostoucích pampelišek a sedmikrásek můžeme připravit jednoduchý sirup. Dochutíme ho citrony a pomerančem. Příprava je velmi snadná a výsledný…
Jetel, pampeliškové listy, šťovík a rajče nakrájíme. Přidáme polníček a celé sedmikrásky.Osladíme, přidáme balzamikový ocet a pomerančový olivový olej. Dobře promícháme.
Zabijačkový prejt je v tomto receptu použít spolu s kroupami jako základ opravdu velmi syté polévky. Silný vývar z vepřového masa a kostí, obrané maso a přílohové pečivo…
Máte na trávníku sedmikrásky? A vite to, že tato kvítka jsou nejen jedlá, ale podle zkušených bylinářů mají i značné benefity pro naše trávení? Přidejte je do svého…
Hrách si namočíme přes noc do vody. Druhý den vodu slijeme a vaříme v nové vodě dokud není hrách měkký. Osolíme až těsně před uvařením. Uvařený hrách rozmixujeme…
Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned…
Z bramborového těsta můžeme připravit knedlík, do kterého zabalíme bylinkovou náplň. Je to příloha skvělá zejména na jaře a na Velikonoce, kdy je možnost nasbírat mnoho…
V této výborné polévce použijeme mnoho darů jarní přírody. Kopřivy, popenec, šťovík i sedmikráska nejsou totiž jen plevelem, jsou plné vitamínů a chutnají skvěle.…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Americký vynález: Banánový chlebíček z přezrálého ovoce je hit, který zvládne i začátečník
Pečeme s Ivou: Pagáčky s klobásou zpestří pohoštění pro koledníky, ale skvělé jsou i jindy
Nadýchaná bublanina s drobenkou podle cukráře Josefa Maršálka. Aby bylo těsto vláčné, prospěje mu podmáslí