Plesné tašky
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 239 kJ / 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,68 g |
Tuky | 8,11 g |
Vláknina | 12,10 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 89,80 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2016 15:40
4. 11. 2016 15:36
4. 11. 2016 15:28
4. 11. 2016 15:17
4. 11. 2016 15:14
4. 11. 2016 15:13
Protože to, co popisuješ, se u nás dělá jako přesňáky, ne plesňáky. Přesňáky nebo také přesné placky - bramborové placky, pečené nasucho, hotové maštěné a potírané povidly, sypané mletám mákem a cukrem, podávané svinuté.
4. 11. 2016 15:07
4. 11. 2016 15:00
4. 11. 2016 14:26
4. 11. 2016 13:59
4. 11. 2016 13:36
4. 11. 2016 13:31
http://www.rozhlas.cz/brno/recepty/_zprava/1329453
4. 11. 2016 13:22
4. 11. 2016 13:21
4. 11. 2016 13:19
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 14 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 21 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 22 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 23 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Čočka na kyselo
ROCKANKAAA@centrum.cz uvařila před 7 minutami
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 7 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 7 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 10 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 10 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 12 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 12 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 12 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Vítěz Peče celá země Vojtěch svůj styl nezmění: Obyčejné buchty ode mě nečekejte, těch je na internetu dost, říká
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Další recepty
Tématické fráze: bramborové tašky s krupicí bramborove tasky se skvarkama plesňáky bramborové tašky hlohovec bramborové tašky placky z vařených brambor tašky s krupicí vařené v mléce tasky z hlohovce těsto na tašky se skvarkama chorvatské lokše tašky s krupicí recept bramborová taška s krupicí plesnivá taška jídlo bramborové placky z tašky tašky z brambor přesné tašky recept bramborové plesne tasky tašky recept recept tašky recept na tašky plesné bramborové tašky
Suroviny: brambory, vejce, sůl, mouka polohrubá, sádlo, krupice, škvarky
Plesné tašky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g9wk
35 názorů