Pikantní plátky krkovičky
Vepřová krkovice je velmi chutné a šťavnaté maso. Stačí ji jednoduché kořenění a vykouzlíte skvělý pokrm. Takto připravená krkovice je smažená se slaninou na sádle a k tomu skvěle ladí z vývaru připravená rajčatová pikantní omáčka. Podáváme s rýží nebo těstovinami.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 969 kJ / 1 427 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,73 g |
Tuky | 136,11 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 34,82 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 4. 2021 14:02
26. 4. 2021 13:58
26. 4. 2021 13:41
26. 4. 2021 13:07
25. 4. 2021 19:15
25. 4. 2021 19:13
25. 4. 2021 18:37
25. 4. 2021 18:06
25. 4. 2021 12:24
25. 4. 2021 12:23
25. 4. 2021 12:04
Ale
Já jako obvykle uchylne s bramborovou kaší nebo lehce stouchnutymi brambory.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 21 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 19 minutami
Koláče po babičce
Brumaire uvařila před 22 minutami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 1 hodinou
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 1 hodinou
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 9 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 11 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 12 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 12 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit sirup z bezových květů zastudena: Kromě bezu stačí jen citron, cukr a správný postup
Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sůl, pepř mletý, česnek, paprika sušená uzená, paprika sušená pálivá, mouka hladká, sádlo, slanina, protlak rajčatový, vývar masový, olej
Pikantní plátky krkovičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1XBq
11 názorů